haber-detay-img.png.
Haber - 2023-05-20 15:16:48
Yazı boyutunu büyült A+

Vincenzo Montella: "Nerelere kadar gidebileceğimize bakacağız"

Adana Demirspor Kulübü A Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Vodafone Park Stadyumu'nda oynanan ve 2-3'lük galibiyetimizle sonuçlanan Vavacars Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde:

Aslında çok çok değerli bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim matematiksel olarak 4.lüğü garantileyebilmek için hedeflerimize yaklaştık. Bundan sonrasında da nerelere kadar gidebileceğimize bakacağız. O yüzden gerçekten memnunum.

"MAÇA ÇOK İYİ BAŞLADIK"

Maça çok iyi başladığımızı söyleyebilirim hatta ilk yarıda, ilk 20 dakikada maçın skorunu daha önceden elimize alabilirdik. Fakat skoru bulamadık, bulamayınca da şanssız bir şekilde gol yedik. İlk yarı bittikten sonra ikinci yarıda verdiğimiz reaksiyon ilk dakikadan itibaren gerçekten çok değerliydi ve sonrasında biliyorsunuz ki gollerimizi de bulduk. Belirli bölümlerde rakibinde kontra ataklarına maruz kalmamıza rağmen bu skoru sonuna kadar koruyarak galibiyeti alabildik o yüzden bu şekilde kazanmakta gerçekten çok değerli.

"BEŞİKTAŞ MAÇI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR TEST OLACAK"

Beşiktaş maçı bizim için çok önemli bir test olacak. Belki rakibimiz dinlenmiş bir vaziyette olacak ama bizim sadece 3 günümüz var, tabiki de enerjimizi hemen toparlamamız gerekiyor. Bu tarz maçlara %100’ümüzü vermeden çıkmamamız gerekiyor. Rakibimiz sezonun ikinci yarısından itibaren sezonun en formda takımı. O yüzden bu 3 günde iyi hazırlanarak istediğimiz sonucu alabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

"CHERIF BİZE ÇOK KATKI SAĞLAYAN BİR OYUNCU"

Cherif geldiği günden beri bize çok fazla katkı veren bir oyuncu. Kendisi için gerçekten çok mutluyum çünkü sadece topsuz olduğu zaman çalışmıyor ön tarafta takım arkadaşlarını gol atabileceği pozisyonlara sokuyor. O yüzden bu kadar çalışkan bir oyuncunun hem topsuz tem topluyken bu kadar iş yapması bizim için mükemmel bir şey, dediğim gibi geldiğinden beri çok katkıları oldu.